Wouter Tammeling neemt autobedrijf van Gert over.

Wouter Tammeling begint per 1 april 2021 vol enthousiasme aan een mooie uitdaging. Hij neemt het autobedrijf van Gert v.d.Vegt over.
Wouter is 30 jaar en opgegroeid in Dalfsen. Velen van u zullen hem wellicht wel kennen. Na de middelbare school studeerde hij autotechniek bij het Deltion College in Zwolle. Hij volgde een 4-jarige opleiding tot automonteur en werkte tijdens deze opleiding en nog enige jaren als 1e monteur bij autobedrijf van der Vegt in Hoonhorst. In 2018 slaagde hij voor de HBO opleiding werktuigbouwkunde bij Windesheim in Zwolle. Hierna kon hij als constructeur tekenaar aan het werk in Deventer. Maar de hele dag achter de computer was toch niet zijn ding. Het werken met auto’s bleef trekken.
Vanaf zijn jeugd had hij al contact met autobedrijf Gert in Oudleusen. Zijn vader heeft al meer dan 30 jaar een grote passie: het herstellen van oude Saabs . Daarmee is Wouter ook besmet. Hij mocht altijd met zijn vader mee naar Gert voor de keuringen etc. Zo kreeg hij onlangs de kans om het bedrijf van Gert over te nemen. En dat is wat hij wilde: Onderhoud en reparaties van auto’s, verkoop van auto’s, herstellen van oude Saabs, maar vooral zich ontwikkelen en scherp blijven in de ontwikkeling van alles wat met de auto te maken heeft.
Hij hoopt op deze manier Oudleusen iets moois te kunnen bieden, iets toe te voegen aan de samenleving en vooral een mooi bedrijf op te kunnen zetten. (zie zijn advertentie op de achterzijde van deze Vechtanjer).