Waarom een DorpskWis??

Je hebt al een aantal malen kunnen lezen over de aanstaande dorpskWis van de Wiekelaar. Maar hoezo een dorpskWis? Wie organiseert dit en waarom?
Willianne, Corrie en Inja zijn de drijvende kracht achter de dorpskWis, in samenwerking met de Wiekelaar. Wij vinden het leuk om mensen te verbinden, om hen op een ludieke manier samen te brengen en een superleuke avond te bezorgen. Het is weer eens wat anders dan het zoveelste verjaardagsfeestje. Toen wij ons verdiepten in het concept van een dorpskWis, werden we zo razend enthousiast, dat er geen houden meer aan was. Dit moest in Oudleusen ook gaan plaatsvinden! In vele huiskamers van ons dorp zal op 1 oktober hetzelfde spel gespeeld worden met een boek vol vragen en opdrachten, veelal gelinkt aan ons dorp. Hoe tof is dat?
We vinden het zelf heel leuk om te puzzelen en de vragen te bedenken; het brein van een ander op de proef te stellen. Out of the box denken en een kWis te maken die net weer even wat anders is!
Word je hier (bijna) net zo enthousiast van?? Vanaf 16 juli is de inschrijving al geopend. Verzamel een team van minimaal 8 (en max. 12) personen en meld je aan! #ODK #dorpskWis