Uitnodiging kinderen die opgroeien met zorg (jonge mantelzorgers)

Op 17 november en 24 november vieren we in Dalfsen met jonge mantelzorgers de Dag van de Mantelzorg. Alle kinderen die (mee)zorgen voor iemand in hun omgeving of die opgroeien met een langdurig ziek of gehandicapt gezinslid zijn van harte welkom om kosteloos met ons mee te gaan.
Op zaterdag 17 november gaan we met kinderen tot ongeveer 10 jaar naar de Flierefluiter in Raalte. De Flierefluiter is het grootste speel-en doepark van Overijssel. We vertrekken met busjes vanaf de Trefkoele+ in Dalfsen om 12.30 uur en rond 17.00 uur zijn we weer terug in Dalfsen. De kinderen kunnen de hele middag lekker spelen en wij zorgen voor eten, drinken en wat lekkers.
Op zaterdag 24 november gaan we met jongeren van ongeveer 10 jaar tot een jaar of 24 naar de Winter Efteling in Kaatsheuvel. Een bus zal ons om 10.00 uur ophalen bij de Trefkoele+ in Dalfsen en ons rond 21.00 uur daar weer afzetten. Uiteraard zorgen we ook tijdens deze activiteit voor eten, drinken en wat lekkers gedurende de dag.
Aanmelden is noodzakelijk zodat we weten hoeveel kinderen er mee gaan. Dat kan via info@saamwelzijn.nl of via 0529-482121.