Recordbedrag voor Bazar de Wiekelaar in Oudleusen

Afgelopen weekend heeft de bazar in Ontmoetingscentrum De Wiekelaar een recordbedrag van bijna 11.000 euro opgebracht. Het nieuwe beheerdersduo Susan Kampman en Erik Hijgemann hebben vrijdagavond met het doorknippen van een lint de bazar geopend.

Veel bezoekers wisten de weg naar De Wiekelaar te vinden, jong en oud. Er waren enthousiaste reacties op het nieuwe interactieve elektronische spel. Ook de traditionele spellen, zoals het sjoelen en bierpulschuiven vielen goed in de smaak. De vrijwilligers achter de stands waren blij met zo veel enthousiaste deelnemers.
Op het rad van fortuin zijn veel prijzen de deur uit gegaan. De hoofdprijs van de grote verloting, het halve varken van Johnny Hogenkamp, werd gewonnen door Bram Bremmer. De winkelwagen vol boodschappen van Dirk werd gewonnen door Willie van Oenen. Zij raadde, op een paar eurocenten na, het totaalbedrag van de kassabon van 117,72. De TFD vloer werd gewonnen door mevrouw Pöpke, zij voelde zich hierdoor vast wel heel erg welkom als nieuwe inwoner van het dorp. De schutter van de vrijdag was Gert Hoekman en Gerco van de Vegt wist zaterdag de hoogste score bij elkaar te schieten. De zaterdagavond was de drukst bezochte avond, waarbij veel jeugd zich heeft ingespannen om de bazar tot een succes te maken, als vrijwilliger en ook als bezoeker.

Van de opbrengst wordt een nieuwe schrob-zuigmachine aangeschaft, zodat De Wiekelaar er altijd “spik en span” uit blijft zien. De bazarcommissie ziet terug op twee drukbezochte, succesvolle dagen en was positief verrast door het prachtige resultaat.