Plaatselijk Belang: Word lid!

Plaatselijk Belang Oudleusen e.o. is een vereniging die de belangen behartigt van ons dorp.Dit doen wij door belangrijke ontwikkelingen in uw/jouw dorp en buitengebied in de gaten te houden. Wij zijn een gesprekspartner voor gemeente, provincie en organisaties die zich bezig houden met de toekomst van dorpen. Verder probeert Plaatselijk Belang Oudleusen e.o. de goede contacten tussen alle Oudleussenaren te stimuleren.
Sluit je aan!
Het is fijn om mee te doen en mee te denken in ons mooie dorp. Om jarigen te bezoeken, het dorp te verbeteren, geïnformeerd te worden over tal van zaken en activiteiten die spelen in de hele Vechtregio. Word lid en geef ook uw/je geboortedatum door! Want door de nieuwe wet op de privacy kunnen we anders het latere bezoekwerk niet meer doen. En dat wordt wel gewaardeerd!
Mail naar pboudleusen@hotmail.com om u/je aan te melden. Voor het kleine bedrag van €3,- (één persoon) of €6,- (meerdere personen) per adres hoort u ook bij ons en werkt u mee aan een blijvend Leefbaar Oudleusen. Welkom!