Oranjevereniging Oudleusen.

Inwoners van het prachtige Oudleusen wij hopen dat jullie het goed maken.
Zoals u gewend bent heeft de Oranjevereniging Oudleusen in maart altijd haar algemene ledenvergadering. Vorig jaar heeft deze niet kunnen plaatsvinden en ook dit jaar zal dit niet in de oorspronkelijke vorm kunnen. Er is daarom besloten een digitale algemene ledenvergadering te organiseren op dinsdag 13 april. Als u hieraan wilt deelnemen dan bent u van harte welkom! U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar: oranjevereniging-oudleusen@hotmail.nl U krijgt dan een digitale uitnodiging.
Doordat wij het afgelopen jaar geen festiviteiten hebben kunnen organiseren hebben wij ook geen uitgaven gehad. Dit gecombineerd met een gunstig eigen vermogen heeft ons doen besluiten om in 2021 geen lidmaatschapsgelden te incasseren. Dit besluit wordt ter goedkeuring voorgelegd tijdens de algemene ledenvergadering.
Wij als bestuur van de Oranjevereniging missen de gezellige sociale evenementen net zo hard als u en hopen stiekem dat wij in augustus wat mogelijkheden hebben om, op welke schaal dan ook, een sociaal samen zijn te kunnen organiseren. Het laatste weekend van augustus hebben wij hiervoor gereserveerd. Mocht u zelf creatieve ideeën hebben horen wij dit graag van u. U kunt een e-mail sturen naar oranjevereniging-oudleusen@hotmail.nl
Wij wensen u allen een goede gezondheid toe!

Namens het bestuur van de Oranjevereniging Oudleusen