Nieuwe redactieleden Vechtanjer; even voorstellen!

Vanaf deze editie zit er een nieuw redactieteam achter de schermen van de Vechtanjer, hieronder stellen we het team graag even kort voor.

Tineke Langbroek woont al achttien jaar met haar man Job op ‘de Wildbaan’ in Oudleusen. Zoals sommigen misschien wel weten, schildert Tineke graag en maakt ze glasobjecten d.m.v. glasfusen. Daarnaast geeft ze workshops en doet ze vrijwilligerswerk voor Landstede Welzijn en Groei & Bloei Ommen.

Bea Verboom woont bijna dertig jaar samen met man Flip en hun drie kinderen op ‘de Wildbaan’. Ze wandelt graag met de hond in dit mooie gebied. Verder leest ze graag boeken en houdt ze erg veel van Afrikaans dansen.

Ramona Breuker woont in Oudleusen samen met man Gerwin en zoontje Tygo die inmiddels bijna één jaar is. Ze houdt van lezen, een spannende film op zijn tijd en veel tijd met vrienden door te brengen.

Bea en Tineke zijn verantwoordelijk voor de opmaak, Ramona neemt de redactietaken voor haar rekening. Met deze samenwerking gaan we op een leuke manier het succes van de Vechtanjer voortzetten!