Mama cafe in Dalfsen.

Woensdag 7 november a.s is er weer een Mama Café in Dalfsen. Deze keer is het onderwerp:
Bewegen met je kind.
Ineke Schiphorst is te gast bij ons. Ineke geeft bij ASC onder andere ouder-en-kind gym. Ze komt ons in het Mama Café iets vertellen over bewegen met kinderen. Maar ze komt vooral om met ons te bewegen, zodat je het niet alleen hoort maar ook in beweging komt samen met je kind.
Nieuwsgierig! Kom gerust een keer kijken en doe mee. Je bent met je kindje van harte welkom bij het Mama Café. Natuurlijk zijn ook papa’s en andere verzorgers van harte welkom! Dus kom gezellig naar het Mama Café op woensdag 4 juli 2018 van 9.30 tot 11.30 uur in het Trefkoele+ café, Ruigedoornstraat 108.
Over het Mama Café Dalfsen:
Het Mama Café is elke 1e woensdag van de maand van 9.30 tot 11.30 uur in het PlusCafé van kulturhus Trefkoele+ aan de Ruigedoornstraat 108 in Dalfsen. Het Mama Café is laagdrempelig en vrij toegankelijk. Doelgroep zijn ouders en verzorgers en hun kinderen van 0- 4 jaar. In het Mama Café Dalfsen kun je andere ouders ontmoeten, ervaringen uitwisselen en gezellig koffie drinken. De kinderen kunnen intussen lekker spelen. Regelmatig schuift een deskundige aan om wat meer te vertellen over de thema’s rondom opgroeien en opvoeden van jonge kinderen en het ouderschap.
Het Mama Café Dalfsen is een initiatief van contextueel therapeut/gezinscoach Tineke van van der Keijl (De Kapstok), verloskundige/coach Wietske van Luipen (Puur Ouderschap), Kulturhus Trefkoele+, bibliotheek, GGD IJsselland en speel-o-theek.
Voor meer informatie over het Mama Café: www.facebook.com/Mama Café Dalfsen