Korting op bibliotheekabonnement

Nu de zomer is begonnen, komt de bibliotheek met een zeer aantrekkelijke actie! Iedereen die voor 16 juli lid wordt van de bibliotheek krijgt 50% korting op een jaarabonnement. U betaald dan geen €45,00 maar slecht €22,50. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis lezen.
Heerlijk de hele zomer, en de rest van het jaar, mooie, spannende, historische of ontroerende boeken lezen. Er zijn ook heel veel verschillende tijdschriften die geleend en gelezen kunnen worden. Mocht u een boek willen lezen welke niet in ons assortiment zit, dan kunt u die (meestal) kosteloos via de website reserveren, lukt u dit niet dan helpen de vrijwilligers u graag. Ook zijn er vele afgeschreven boeken en tijdschriften te koop.
De bibliotheek is in de zomervakantie, van 6 juli t/m 14 augustus, op dinsdag en donderdag open van 14.00 uur tot 16.00 uur. Er zijn dan altijd vrijwilligers aanwezig die u, indien nodig, kunnen helpen. Na de zomervakantie en als corona het toelaat, zal de bibliotheek dagelijks open zijn van 10.00 uur tot 20.00 uur. Van maandag t/m donderdag zijn er dan van 14.00 uur tot 16.00 uur vrijwilligers aanwezig. De rest van de tijd is de bibliotheek onbemand open.
Kom een keer geheel vrijblijvend binnenlopen en laat u informeren.