Het is allemaal niks………..

Ik zit in een winterdip denk ik, en niet zo’n kleintje, mijn vrouw zegt, je ergert je overal aan, en ik vindt dat ik daar alle recht toe heb. De oxazepammetjes heb ik alweer voor de dag gehaald, wat is er aan de hand hoor ik U vragen, nou van alles.
Ten eerste de belastingdienst, ik heb 700 euro teveel betaald, toen ik erachter kwam, was de bezwaartermijn van 6 weken verstreken, eigen schuld, dikke bult..
Gelukkig is Sinterklaas weer weg, wat een geneuzel met die knechten, die komen gewoon hier uit de buurt, je kan ze gewoon herkennen, in de kop van onze provincie zag ik de echte pieten, rechtstreeks uit Spanje, ze waren goed gekleurd. Waar ik me ook zo aan gestoord heb, is de reclame voor black Friday, bij sommige winkels duurde die dag een hele week.
trouwens, black Friday en zwarte zaterdag kan dat nog wel?
Die nieuwe Hessenweg is prima maar….., pas wilde ik naar West 5, bleek dat ik bij de maneweg al op de parallelweg moest, daar staan maar liefst 8 bordjes, ik kan zo snel niet lezen. En dan die 4 tunnels, beter alle 4 aan elkaar bij Oudleusen – centrum, maar ja dan zie je ons dorp niet meer. Mijn computer is ook helemaal gek, wil ik ergens inloggen, iets wat altijd goed ging, hebben ze wat vernieuwd, en vraagt dat ding telkens weer: wachtwoord vergeten? NEE !!!!!, ik niet, maar jullie, klojo’s. Moet ik wat uitprinten zegt dat ding ”onderbroken” de hele goegemeente erbij gehad, maar hij ging het niet doen, na een hele avond klooien begon hij te rammelen, het papier was niet aan te slepen, hij ging alles van nu en eerder er uit te gooien, ondingen zij het. Weet U waarom ik dit allemaal schrijf, nou omdat ik anders niets wist om over te bazelen.
Gelukkig vandaag de kortste dag, ik voel me al wat beter, en als ik terug kijk, heb ik eigenlijk niets te klagen. Tijdens onze vakantie, heb ik zelfs samen met een Limburgse camperplaatseigenaar een dienstkameraad opgespoord, en na 54 jaar ontmoet en bijgepraat, dat was voor ons allebei een hoogtepunt.
Ik hoop dat U ook ondanks diepte en hoogte punten toch een beetje door dit jaar bent gerold.
Rest mij nog U allemaal fijne feestdagen te wensen, en een goed 2022, mocht U er tegen opzien wens ik U sterkte.
Een hartelijke groet van Goos Wilm.