Gert en Frida van der Vegt

Beste lezers van de Vechtanjer

Op 8 april 1988 hebben wij ons Autobedrijf aan de Schoolstraat 9 feestelijk geopend. Nu 33 jaar later is het moment aangebroken dat we met ons bedrijf gaan stoppen.
Gert gaat genieten van zijn pensioen. We hebben met plezier ons bedrijf gerund en we zeggen onze klantenkring hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen al die jaren.
We zijn blij u te kunnen meedelen dat we in Wouter Tammeling een fijne en actieve opvolger hebben gevonden.
Vanaf 1 april zal hij het autobedrijf voortzetten onder de naam “Tammeling Autotechniek”. Deze bedrijfsovername brengt voor de klanten geen merkbare veranderingen met zich mee. Wij blijven het vertrouwde adres voor uw APK-keuringen en onderhoud aan alle automerken.
“Ik zal mij via deze weg kort voorstellen. Ik ben Wouter Tammeling, geboren en getogen in Dalfsen waar ik ook nu samenwoon met mijn vriendin Anouk. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met auto’s en kwam ik al regelmatig bij Gert in de garage, waar we een goede band met elkaar hebben opgebouwd.
Tijdens en na mijn opleiding autotechniek heb ik bij diverse autobedrijven in de keuken mogen kijken en heb ik veel kennis opgedaan van verschillende merken. Ik zal het autobedrijf dan ook als universele garage voortzetten met de service die u gewend bent. Na mijn werk als automonteur wilde ik graag mijn technische kennis verbreden en heb ik de opleiding werktuigbouwkunde gedaan. De passie voor auto’s is gebleven , waardoor het nu tijd is om de volgende stap in mijn loopbaan in de autotechniek te zetten.
Ik hoop dat ik jullie goed van dienst kan zijn en zie jullie graag bij Tammeling Autotechniek”
Groeten, Wouter Tammeling
www.tammeling-autotechniek.nl
06-46567749/0529-471606
Graag hadden we u persoonlijk willen bedanken en onze opvolger aan u willen voorstellen, maar dat is door corona momenteel helaas niet mogelijk. Wij zullen elkaar zeker nog eens tegenkomen, we blijven wonen aan de Schoolstraat 11 in Oudleusen.
Groeten,
Gert en Frida van der Vegt
vegtvd@gmail.com
06-51227331 Gert