E-team Cazemier start nieuwe actie.

Radiatorfolie.

Terwijl de ledlampenactie nog in volle gang is begint het E-Team met een nieuwe campagne om nog meer energie te besparen: radiatorfolie.

Met het aanbrengen van radiatorfolie achter een radiator sla je als het ware twee vliegen in één klap. Het levert naast een energiebesparing ook een financiële besparing op .

Zoals de naam al zegt, straalt een radiator warmte uit, maar helaas niet alleen naar de kamer maar ook naar de muur daarachter. Dat is jammer want veel warmte verdwijnt zo onbenut door de muur. Door nu radiatorfolie achter op de radiator te plakken doet deze folie onzichtbaar zijn werk. Deze vernieuwde folie is veel effectiever dan de oude folie, die op de muur moest worden aangebracht.

Bij een slecht geïsoleerde muur is de radiatorfolie snel terugverdiend. Gemiddeld gaat men uit van een besparing van 10 m³ gas per m² folie per jaar. Ook bij een goed geïsoleerde muur is het nog steeds zeer rendabel dankzij de in verhouding lage aanschafkosten. Deze Nederlandse uitvinding is het meest klimaat-effectieve product ter wereld: De energie die nodig is voor de grondstoffen,  de productie, het transport en de montage bedraagt circa 0,1 m3 gas per m2 terwijl er jaarlijks een veelvoud wordt bespaard.

Het E-Team heeft deze folie goedkoop ingekocht en daardoor is het nu beschikbaar voor 12.50 per pakket. Zo’n pakket bevat 50cm bij 7.5 meter folie en een rol dubbelzijdige tape. Het aanbrengen van de folie is eenvoudig dankzij de wasknijper-truc. (Meer informatie op de Facebook-pagina van Duurzaam Oudleusen.) Zo’n pakket is voor 12.50 te bestellen bij info@duurzaam-oudleusen.nl en wordt binnen het dorp gratis thuisbezorgd.

Een kleine ingreep met een grote besparing – ook financieel!