Duofiets Oudleusen, reserveren maar!

Het weer nodigt uit om erop uit te gaan en dan is het ook weer tijd om op de duofiets te stappen. De eerste uitleen is al een feit. Zij hebben voor de eerste keer de duofiets geleend en waren er heel enthousiast over. De duofiets staat 7 dagen per week klaar om gereserveerd te worden en ook de duofiets houdt zich aan de corona regels, er zijn schoonmaak doekjes aanwezig. Maak gebruik van deze voorziening in ons dorp.

De duofiets is voor iedereen die erop uit wil te gebruiken. Hiervoor dien je wel de duofiets te reserveren. Dit kan op https://duofietsoudleusen.nl/.
Door te klikken op de afbeelding van de duofiets ga je naar de agenda. In de agenda staan de tijden waarop de duofiets beschikbaar is. In de agenda klik je eerst op de starttijd en vervolgens ga je naar een volgende pagina waar je de duur en je gegevens in kunt vullen. Heb je de fiets gereserveerd dan ontvang je een bevestiging op je mailadres. In deze bevestiging zijn 3 documenten opgenomen. De algemene voorwaarden, hoe je de duofiets in gebruik neemt en een handleiding. Zo kun je thuis al lezen hoe het werkt. Deze informatie is ook bij de duofiets aanwezig, maar het is wel verstandig om de handleiding hoe bij de hand te hebben hoe je het sleutelkastje kunt openen. Wij hopen dat u er gebruik van gaat maken en dat u geniet van het uitstapje.