Duofiets Oudleusen, coronaproof.

Nu de maatregelen versoepelen willen wij de duofiets weer bij iedereen onder de aandacht brengen. Je mag tenslotte met 2 personen in een auto zitten, dan is fietsen met de duofiets ook weer een optie. Ga er lekker samen op uit. Neem zelf een versnapering mee. Er zit een afsluitbare koffer achterop de fiets die hier heel geschikt voor is. De schoonmaakdoekjes liggen op de zitting van de duofiets, zodat je de fiets schoon kunt maken voor gebruik. Het verzoek is om de schoonmaakdoekjes na het terug zetten van de duofiets weer terug te leggen op de zitting, Zodat de doekjes voor iedereen zichtbaar zijn en direct kunnen worden gebruikt.
Reserveren: https://www.duofietsoudleusen.nl.Hier nogmaals een uitleg hoe u de duofiets via onze website reserveert.
Klik op de afbeelding van de duofiets vervolgens krijgt u de agenda te zien. Alle tijden die in het geel staan kunt u reserveren. Als de duofiets al gereserveerd is ziet u de tijden in het wit staan met een streep erdoor. Heeft u een begintijd aangeklikt dan kunt u zelf bepalen hoe lang u de duofiets wilt reserveren. Vervolgens ontvangt u in uw mailbox een reserveringsbevestiging. Bij deze reserveringsbevestiging zit een code om het sleutelkastje te openen en een handleiding ophalen en gebruik duofiets. Wij raden u aan deze goed door te lezen en de uitleg over het gebruik van het sleutelkastje te printen.  De uitleg hoe u de fiets in gebruik neemt en weer terug zet is ook te vinden in de koffer van de duofiets.
De duofiets is door iedereen te reserveren, hiervoor vragen wij een vrijwillige bijdrage. Deze bijdrage gebruiken wij voor het onderhoud en het behoud van de duofiets. Deze bijdrage kan ingeleverd worden bij het terugbrengen van de duofiets. Wilt u liever uw bijdrage per bank overmaken dat kan op bankrekeningnummer: NL62 RABO 0312881266 t.n.v. Plaatselijk Belang Oudleusen e.o onder vermelding van bijdrage duofiets.