De Wiekelaar is op zoek naar jou!

De Wiekelaar wil graag weten wat er leeft in ons dorp, ook onder jongeren! Waar heb jij behoefte aan? Wat wil je graag in de Wiekelaar kunnen doen? Wil je mee denken en beslissen over de toekomst van de voorzieningen in ons dorp?
We starten een klankbordgroep waarin jongeren kunnen deelnemen via een WhatsApp-groep. In deze roep wil de Wiekelaar een aantal keer per jaar vragen hoe jullie denken over bepaalde zaken. Er zullen een een aantal jongeren (van 15-30 jaar) en één of meerdere bestuursleden van de Wiekelaar in de groep zitten. Je mag je gerust aanmelden samen met je broer/zus/kameraad/vriendin, graag zelfs!
Het enige wat je dus hoeft te doen is een paar keer per jaar reageren op een appje. Aangezien jij sneller appen kunt dan wij vergaderen, moet dat een makkie zijn. Toch?! We hopen op deze manier meer aan te kunnen sluiten bij jullie wensen en ideeën. De Wiekelaar is er immers ook voor jullie! Lijkt dit je wat? Heb je nog vragen? Of is dit wat voor je zoon/dochter? Stuur een appje (of bel ) naar Inja Veltmaat: 0650838010