Dag van de mantelzorg.

Op 8 en 9 november vieren we in Dalfsen de Dag van de Mantelzorg. Deze dag is speciaal voor u als mantelzorger, omdat u zoveel betekent voor bijvoorbeeld uw partner, kind, buurman, ouder, kennis of vriendin. Het Roode Hert in Dalfsen is vorig jaar ontzettend goed bevallen en is wederom de plek waar u als mantelzorger kunt genieten van een high tea, een higher level of chocolate, een high wine of een high beer.
Alle mantelzorgers vanaf 18 jaar, die woonachtig zijn in de gemeente Dalfsen óf zorgen voor iemand uit de gemeente Dalfsen zijn van harte welkom! Wel even aanmelden voor een van de activiteiten, dan weten we dat u komt.
U kunt dit jaar kiezen uit:
Donderdagmiddag 8 november: High tea,  volop vers gezette thee met een overdaad aan huisgemaakte zoete en hartige hapjes.
Donderdagavond 8 november: Higher level of Chocolate, een korte uitleg en demonstratie chocolade spuiten door een plaatselijke banketbakker, waarna u vervolgens zelf aan de slag gaat met het chocolade spuiten. Uiteraard krijgt u hierbij een hapje en een drankje aangeboden.
Vrijdagmiddag 9 november: High tea, net zo goed als de high tea op donderdag maar dan op de vrijdag.
Vrijdagavond 9 november: High wine, een wijnproeverij waarbij verschillende wijnen kunnen worden geproefd en waarbij een professional het een en ander toe zal lichten over de wijnen. Hierbij zullen verschillende hartige hapjes geserveerd worden.
Vrijdagavond 9 november: High beer, een bierproeverij waarbij verschillende bieren kunnen worden geproefd en waarbij een professional het een en ander toe zal lichten over de bieren. Hierbij zullen verschillende hartige hapjes geserveerd worden.

De middagen zijn van 14.00 uur tot 16.00 uur en de avonden zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur. Het adres van Het Roode Hert is Hessenweg 14 in Dalfsen. U kunt gerust met de auto komen want er is voldoende parkeergelegenheid. Mocht het voor u een probleem zijn om het vervoer te regelen, geef dat even aan bij de aanmelding, wij denken dan met u mee om een oplossing te vinden.

Heeft u vragen of wilt u zich opgeven? Dat kan via info@saamwelzijn.nl of telefonisch via 0529-482121. Graag bij aanmelding vermelden op welke avond of middag we u mogen verwelkomen.

De organisatie, namens de gemeente Dalfsen, is in handen van: Werkgroep Mantelzorg Nieuwleusen, Werkgroep Mantelzorg Dalfsen, Werkgroep Mantelzorg Lemelerveld, Zorgspectrum Het Zand locatie Hulstkampen, Zorgcentrum Rosengaerde, ZGR Brugstede en Saam welzijn (mantelzorgteam).