Bekendmaking groene twinkeling.

UITNODIGING

 

Beste relatie, vriend(in) van de Groene Twinkeling,

 

Dit mag u niet missen! Maandag 1 februari om 16.00 uur geniet u thuis via www.groenetwinkeling.nl van de bekendmaking van de winnaar van de Groene Twinkeling 2021! De belangrijkste biodiversiteitsprijs voor ondernemend Overijssel. In een online-uitzending wordt de Groene Twinkeling Award uitgereikt door presenator André van der Zee, bekend van RTVoost-programma Het Groene Oosten. Op gloednieuwe wijze zorgt de presentator dat de genomineerde bedrijven op unieke wijze voor het voetlicht worden gebracht.

 

Natuurlijke Kwekerij Decohof uit Hoonhorst, Farmfood uit Nijverdal en Holsto Tuinen & Buitenleven uit Olst zijn genomineerd omdat hun bedrijf als beste biodiversiteit en bedrijfsvoering weet te verbinden. In de 20 minuten durende uitzending laten de drie bedrijven zien dat biodiversiteit niet suf is, maar juist logisch, leuk en heel hard nodig is.

 

Voor de tiende keer op rij wordt de Groene Twinkeling Award uitgereikt. Andere jaren was het decor het Buitencentrum op de Sallandse Heuvelrug. De genomineerden wisten zich omringd door zo’n 250 vrienden van de Groene Twinkeling tijdens de groenste nieuwjaarsbijeenkomst van Overijssel. Online kunnen we nog veel meer vertrouwde vrienden ontvangen! U bent van harte welkom.

 

Jubileumactie : Maak kans op een wandeling met de boswachter voor 2 personen!

Niet eerder hebben natuurgebieden zo enorm in de belangstelling gestaan als nu. Massaal zoeken we  afleiding in de natuur. Daarom zijn we benieuwd naar de natuur bij u in de buurt. Maak nog deze week een foto van uw favoriete groene plek in Overijssel! Stuur de foto naar info@landschapoverijssel.nl,  onder vermelding van

– GT21

– de locatie in uw buurt in Overijssel waar de foto is gemaakt

– uw naam

 

Mailen kan tot 1 februari! Alle foto’s worden gedeeld zodat u ook de nog onontdekte parels van Overijssel leert kennen. De fotograaf van de mooiste, leukste of opvallendste foto maakt kans op een wandeling met de  boswachter!

 

 

Wij wensen u veel kijkplezier en wij zien uw gewaardeerde natuur-in-de-buurt graag!

 

Michael Sijbom                                               Directeur Landschap Overijssel

Matthijs Nijboer                                             Directeur Natuur en Milieu Overijssel

Marjet Korf                                                      Provinciaal ambassadeur Natuurmonumenten

Max van Rechteren                                        Voorzitter Overijssels Particulier Grondbezit

Herman Brink                                                  Provinciehoofd Staatsbosbeheer Overijssel

 

 

 

Disclaimer Nederlands English