Bazar de Wiekelaar

Vrijdag 22 november en zaterdag 23 november a.s. staat de bazarcommissie van de Wiekelaar te trappelen om de tweedaagse bazar ten bate van De Wiekelaar in Oudleusen te organiseren.

Vrijdagavond om 20.30 uur gaan de deuren open en om 21.30 uur zal een bijzondere openingsact plaatsvinden. De opbrengst van de bazar zal worden gebruikt voor nieuwe audio visuele apparatuur.

De vele spellen: zoals schieten op een geluksrad, een grote sjoelbak. Voor de kinderbazar is er het touwtje trekken met altijd prijs. Raad de prijs van de inhoud van een winkelwagen, een nieuw spel is in de maak en er staan nog meer behendigheids- en competitiespellen opgesteld. Ook wordt het “bierpul-schuiven” ingericht. Het belooft heel spectaculair te worden. Een groot aantal vrijwilligers (van allerlei verenigingen die gebruik maken van De Wiekelaar) staat achter de stands. De hoofdprijs van de grote verloting is een half varken, beschikbaar gesteld door Johnny Hogenkamp. Er is een mooie traptrekker te winnen en een prachtige TFD PVC vloer. Op het Rad van avontuur zijn talloze prijzen te winnen, waaronder een weekendje weg naar een chalet in Duitsland of een nachtje logeren in een bungalow aan de Vecht voor 6 personen. Er zijn vleesschotels, Wiekelaartaarten, zelfgebakken ‘krentestoete’, levensmiddelenpakketten en veel smaakvolle interieur- en huishoudelijke artikelen.
Op de zaterdagavond zal halverwege de avond een SUPERRONDE worden gedraaid. In deze laatste “opruimronde” op de zaterdagavond gaan de grote prijzen de deur uit.
Verse oliebollen komen uit eigen keuken en zijn beide dagen verkrijgbaar.
Op vrijdagavond start de bazar vanaf 20.30 uur, zaterdagmiddag is er speciaal voor de kinderen de kinderbazar vanaf 14.30 uur tot 17.00 uur. Dan is ook iemand met een bijzondere grabbeljurk in de zaal. Op zaterdagavond wordt gestart vanaf 20.30 uur.
De bazarcommissie ziet uit naar een paar gezellige dagen in De Wiekelaar.

De commissie heeft alle sponsors en adverteerders van de bazar van De Wiekelaar uitgenodigd aanwezig te zijn op het jaarlijkse evenement en alle belangstellenden, gebruikers en dorpsgenoten uit die De Wiekelaar een warm hart toedragen, zien we graag in De Wiekelaar.