Antiek met muziek.

Zaterdag14 september is het weer zover dan organiseren wij weer een dag zoals het vroeger was. Dit alles in het kader van de landelijke monumentendag en Proef Dalfsen. Vanaf 10.00 u tot 16.00 u. U bent allen van harte welkom op de locatie Kampendwarsweg 13 te Oudleusen. Onder het motto: Antiek met Muziek. Deze keer meer een tentoonstellings karakter.
Het was dit jaar eerst twijfelachtig of wij wel mee zouden doen. Vandaar dat wij ook niet opgenomen zijn in de fiets route van Proef Dalfsen. Hopelijk wijkt u iets af van de route om zo ook even bij ons te komen kijken Bij ons hebben meerdere deelnemers een creatie tentoongesteld. Zoals: oude nagemaakte antieke fietsen, antieke auto’s, antieke bromfietsen, classic motoren. Tevens worden diverse zelf gebouwde cigar boxen getoond en bespeeld.
Met de oude fietsen die de afgelopen jaren zijn gefabriceerd door mijn broer Jan van Leussen wordt doorlopend een demonstratie gegeven. Het bestijgen is soms nog een hele toer. Het paradepaardje is dit jaar de 5 persoons fiets en een nagebouwde stoomfiets die in wording is. Voor de kinderen is er de mogelijkheid om pony te rijden. Op het terras of in de koestal is er gelegenheid om een kop koffie/thee of een glaasje fris te drinken.
Of u nu komt per fiets of auto; voor parkeergelegenheid wordt gezorgd. Laten we met z’n allen er een gezellige dag van maken voor jong en oud en hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn.
Groeten, Marten van Leussen
Verzonden vanaf Samsung-tablet.