Adres gegevens!

Als bestuur van Plaatselijk Belang lopen ook wij tegen de privacy regeling aan.
Alle leden hebben bij ons jaarboekje een formulier gekregen met het verzoek de bij ons bekende gegevens aan te vullen. Niet alle leden hebben hierop gereageerd. Daar kunt u natuurlijk uw redenen voor hebben of het is aan uw aandacht ontsnapt of u denkt het duurt nog even voordat ik 75 jaar ben. Want op dit moment gebruiken wij de geboortedatum om te kijken wie er ieder jaar 75 wordt. Deze leden benaderen wij of een bezoekje op hun verjaardag op prijs wordt gesteld. Leden vanaf de leeftijd van 80 jaar krijgen vervolgens elk jaar een bezoekje van Plaatselijk Belang.
Om toch ook in de toekomst het bezoek aan de jarigen mogelijk te maken willen wij graag onze administratieve gegevens wat aanvullen. Daarnaast willen wij niet telkens een oproep doen om gegevens aan te vullen. Daarom vragen wij u onderstaande gegevens in te vullen. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden. Ons privacy beleid vind u op onze website: www.pboudleusen.nl
U kunt onderstaand formulier inleveren op het adres van de secretaris, Kringsloot Oost 2 of bij één van de andere bestuursleden.
Uw gegevens:                                  Gegevens van uw partner:
Voornaam                                        Voornaam
Achternaam                                    Achternaam
Geboortedatum                              Geboortedatum
Adres
Postcode
Telefoonnummer
E-mailadres