75 euro voor niets

Hoezo, voor niets?
Duurzaam Oudleusen is via Dorpen van Morgen betrokken bij een grootscheepse actie in de gemeente Dalfsen om meer energie te besparen. Door een flinke subsidie kunnen we samen met de gemeente waardebonnen van 75 euro weggeven. Maar liefst 5.000 huishoudens kunnen deze bon verzilveren als zij in 2020 een energiebesparend product of dienst hebben gekocht of dit de aankomende maanden doen. Dus wees er snel bij, want OP=OP.
Zo’n energiebesparend product kan zonnepanelen, dubbel glas of energiezuinig witgoed zijn. Maar ook ledlampen, tochtstrippen of ander isolatiemateriaal. Heb je de afgelopen maanden zo’n inspanning geleverd, dan kun je met een duidelijk leesbare digitale scan van de bon of de factuur maximaal 75 euro terugkrijgen via dorpenvanmorgen.nl. Ga alvast op zoek naar het bonnetje. Maar ook als je de komende weken nog een energiebesparende actie onderneemt, kun je meedoen. De sluitingsdatum van de actie is 1 maart 2020.
Waar is die waardebon? Deze zit in het magazine van Dorpen van Morgen. Dit verschijnt in de week van 15 december samen met de weekbladen en de folders in uw brievenbus. Daarin staat meer over het hoe en het waarom van deze actie. Bovendien presenteren de vijf duurzame dorpen zich en laten zij zien wat er al is ondernomen om de gemeente Dalfsen nog duurzamer te maken – en wat we verder van plan zijn. Samen met de gemeente en samen met alle inwoners van Dalfsen.