75-euro actie Dorpen van Morgen verlengd

Door alle coronamaatregelen was het voor de inwoners van Dalfsen niet altijd makkelijk om deel te nemen aan de actie. De gemeente heeft het voor elkaar gekregen dat de actie is verlengd tot einde 2021. Dat betekent dat alle energiebesparende investeringen vanaf 1 januari 2020 tot en met 15 december 2021 meetellen. “Door deze verlenging hebben de mensen meer tijd om gebruik te maken van onze actie. De extra tijd kan men gebruiken om na te denken over de besteding, zoals bijvoorbeeld het plaatsen van dubbel glas”, aldus een woordvoerder
Maar liefst 5000 inwoners van de gemeente Dalfsen kunnen maximaal 75 euro terugkrijgen als ze een kleine of grote energiebesparende actie hebben ondernomen, zoals aankoop zonnepanelen, isolerende materialen, energiezuinig witgoed (koelkasten, wasmachine, diepvriezers, enz.) of led-lampen.
Via de site van Dorpen van Morgen, waarin ook Duurzaam Oudleusen deelneemt, kun je een declaratie invullen. Mensen die vragen hebben of problemen met het invoeren kunnen een mail sturen naar waardebon@dorpenvanmorgen.nl of contact opnemen met het Infopunt (0529 793013).